Partyvibe

Event Plaza

Tel.: 015 - 2122415
[protected email address]

Lange Kleiweg 86
2288 GR Rijswijk


Website

Download onze app voor meer informatie over 'Event Plaza'


Event Plaza is een voormalig sportcentrum dat in 1997 een volledige transformatie heeft ondergaan naar een multifunctionele evenementenlocatie. Het beschikt over 5 royale zalen die sfeervol zijn ingericht voor een bruiloft of zakelijke evenement. Wij verzorgen volledig verzorgde bruiloftsfeesten incl. huwelijksvoltrekking en business events waaronder congressen en plenaire bijeenkomsten met workshopruimtes.

Naast een volledig verzorgd feest of business event is het ook mogelijk om een zaal te huren en zelf de catering te verzorgen. Daarvoor zijn alle faciliteiten aanwezig zoals een uitgebreide keuken en bar. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid alles uit uw handen te nemen. Ons team kan dit volledig verzorgen. Vraag hiervoor naar alle mogelijkheden.

Wij zijn zeer flexibel als het gaat om de groepsgrootte. Onze accommodaties zijn geschikt voor groepen vanaf 75 tot aan 2500 mensen. Hierdoor is het voor grote zakelijke bijeenkomsten mogelijk om een zaal te reserveren voor de plenaire zitting, een zaal voor ontvangst, lunch, borrel en buffet en zalen voor diverse workshops. Voor grote feesten en evenementen kunnen de diverse zalen die met elkaar in verbinding staan ingericht worden voor verschillende thema’s of muziekstijlen.

Een kleine greep uit wat wij doen:
- Feesten
- Bruiloft
- Zakelijke evenementen
- Business Events
- Workshops
- Congressen

Event Plaza is gelegen langs de snelweg A4 en bereikbaar via het industrieterrein Plaspoelpolder in Rijswijk. Event Plaza ligt in het hart van Amsterdam, Den Haag & Rotterdam.

Er zijn 700 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.