Partyvibe

Jagdish Cultural Centre

Tel.: 0614414087

Steenovenweg 5
3532 AE Utrecht


Website

Download onze app voor meer informatie over 'Jagdish Cultural Centre'


Jagdish biedt u de mogelijkheid om uw gasten te ontvangen in voelbare luxe met een sfeervolle ambiance. De multifunctionele zalen bieden talloze mogelijkheden voor indrukwekkende zakelijke en particuliere evenementen. Voor een onvergetelijke bruiloft is Jagdish de ideale locatie.Het concept van Jagdish is gebaseerd op een luxe uitstraling. Dit wordt gerealiseerd door middel van warme kleuren, nostalgische en luxe lounge inrichting. Dit alles wijkt af van de traditionele culturele centra, die meestal ouderwets of ordinair zijn ingericht. Er is een originele sfeer waarbij de ambiance verrassend en inspirerend is. De impressiefoto’s geven een duidelijk beeld. Het cultureel centrum beschikt over een gevarieerd aanbod van mogelijkheden met een verschillend karakter.

Het unieke kenmerk van het cultureel centrum is de luxe moderne inrichting van binnen. De zalen zijn voorzien van de modernste voorzieningen op het gebied van lichteffecten. Wij werken samen met de beste partycateraars van Nederland. Zo kunnen wij uw evenement volledig verzorgen op culinair gebied.Jagdish biedt u ook de mogelijkheid om uw evenement helemaal zelf te organiseren. U kunt dan uw eigen cateraar of band regelen. Alle faciliteiten, zoals de keuken en de bar van Jagdish staan tot uw beschikking.
Van buiten lijkt Jagdish op een gewoon bedrijfspand, maar eenmaal binnen zullen uw gasten verbaast zijn. Het beschikt over een moderne witte uitstraling, welke in andere part vaak niet te vinden is. Culturele centra in andere steden hebben over het algemeen een wat klassieke uitstraling en zijn vaak oubollig ingericht. Onze unieke inrichting, met oosterse kleuren en diverse loungehoekjes, zullen ervoor zorgen dat passanten zelfs als het wat minder goed weer is gezellig bij ons langs komen.

[b]Jagdish  is een initiatief van Stichting Shakti Utrecht (SSU) en de Ramsaran foundation. De naam ‘Jagdish’ heeft meerdere betekenissen, zo betekent het ook ‘Het universum dat van ons allen is’. Het project is gerealiseerd met eigen financiële middelen. SSU zet zich voornamelijk in voor het belang van de Hindoestaanse en Surinaamse gemeenschap. Het cultureel centrum zal daarom ook veelvuldig gebruikt worden voor de Hindoestaanse gemeenschap. Het gebouw beschikt over de nieuwste technologie op het gebied van ledverlichting en kan bijna naar elk wens van kleur veranderen. Van buiten ziet het gebouw er monumentaal oud uit, maar wanneer u eenmaal naar binnen gaat, stapt u binnen in een zeer moderne cultureel centrum waar wij trots op zijn!

[/b]