Partyvibe

AS Catering

Tel.: 0628431810
[protected email address]


Website

Download onze app voor meer informatie over 'AS Catering'


AS Catering is sinds 2001 gestart als cateraar en heeft nu meer dan 10 jaar ervaring. De afgelopen 10 jaar zijn wij uitgegroeid tot een zeer gerenommeerd bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. AS Catering verzorgt bij u party de catering. Zoals bij uw gouden, zilveren of koperen bruiloft, huwelijksfeest, bruiloftsreceptie, verjaardagsfeest en doopfeesten (moerans).

Wat kunnen wij voor u beteken?
Wij helpen u graag met het samenstellen van het buffet. Uw wens is onze creatie! Vooraf bespreken wij met u uw wensen door, zoals de samenstelling van uw buffet. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs, om u te adviseren in de mogelijkheden. Wij willen met u meedenken en dragen graag suggesties aan. Wij maken een vrijblijvende offerte voor u en geven advies op maat.

Wij staan voor goede kwaliteit van pure eenvoud en maakt alleen gebruik van verse en gezonde producten. Doordat wij beschikken over een eigen keuken en daardoor niet meer afhankelijk zijn van derde kunnen wij elke catering op maat aanbieden en bent u niet gebonden aan een vast assortiment.

Voor elke gelegenheid neemt AS Catering u zorgen uit handen en creëert een menu van hapjes tot buffetten. U kunt ervoor kiezen hierbij gebruik te maken van een gastvrouw. AS Catering kok kookt in de zaal of op locatie. AS Catering werkt zeer flexibel, heeft u alleen een kok nodig dan is dat ook mogelijk. Uiteraard met de kwaliteit en expertise van Hindoestaans traditioneel trouwen. U koopt de boodschappen en verzorgt voor snijwerk van de groente en wij koken voor u. Wij koken altijd met 2 ervaren koks.

Bediening
Afhankelijk van uw behoefte verzorgen wij voor ervaren bedieningspersoneel. De bediening draagt nette kleding en zal u op gepaste wijze bedienen. Ons bedienend personeel is zeer ervaren en correct in de omgang met u en uw gasten.

Tot slot onze sterke punten
1. Wij koken op locatie (in de zaal indien mogelijk). Als er geen mogelijkheden zijn om in de zaal te koken, dan worden de gerechten elders klaar gemaakt (in ons eigen keuken).
2. Wij leveren ook diverse personeel (voor uitdelen/scheppen van eten, barpersoneel en bediening)
3. Bakken van (warme ) hapje (ter plekke in de zaal, indien een keuken aanwezig is)
4. Geheel verzorgd met of zonder bediening.
5. Geen 7 tot 11 uur mentaliteit. Veel cateringbedrijven werken tot 11 uur, wij niet! We werken volgens vooraf gemaakte afspraken.
6. Vers en warm (geen bedorven eten van 2 dagen terug).
7. Wij verzorgen uw catering opmaak.